BRF

Behöver ni hjälp med fönsterbyte eller fönsterrenovering i bostadsrättsföreningen? Då är det oss ni ska vända er till.

Att genomföra fönsterrenovering i bostadsrättsföreningen innebär inte bara att ni bevarar husets ursprungliga karaktär och ger det en vacker finish. Fönsterrenovering i bostadsrättsförening innebär också att uppvärmningskostnaderna reduceras då fönstren tätas samt att ventilationen i fastigheten förbättras.

Anlita en professionell fönsterentreprenör

När vi gick in i 2019 hade vi fått förtroendet som fönsterentreprenör av över 400 bostadsrättsföreningar i deras fönsterprojekt. Vid behov hjälper till med projekteringen och utförande av projekt inom fönster, fasader, glas, snickeri och målning. Med lång erfarenhet och stor kunskap kan vi hjälpa till att renovera befintliga fönster samt att montera nya fönster och dörrar.

Vi på AIF har erbjudit kvalitativ fönsterrenovering åt bostadsrättföreningar i Stockholm sedan 2001. Vår ambition är och har alltid varit att alltid erbjuda korta ledtider, hög kvalité, säkra leveranser samt ett professionellt bemötande i varje uppdrag. Därför arbetar vi med stor lyhördhet till era behov och önskemål.

Vill ni veta mer? Kontakta oss!

Vill ni veta mer om hur vi skulle kunna hjälpa just er? Tveka då inte att ta kontakt med oss för att veta mer gällande hur vi kan hjälpa er att lyckas med bytet eller renoveringen på bästa sätt. Vi svarar gladeligen på era frågor och berättar gärna mer om hur vi arbetar.

Läs mer om hur vi arbetar med fönsterrenovering i bostadsrättsförening här.

Varmt välkomna!

fönsterrenovering-alltifönster

Vi är med dig från början till slut

1

Rådgivning & Mätning

Oavsett om det gäller renovering av befintliga fönster eller nymontage så gör vi ett platsbesök och går igenom ert fönsterprojekt för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar vårt skräddarsydda förslag till er baserat på era önskemål och aktuella förutsättningar. När allt känns glasklart så lägger ni en order och vi överlämnar en realistisk tidsplan.

3

Leverans & Montering

Om fönsterna skall renoveras så demonteras dessa och transporteras till vår verkstad för renovering & målning. Har ni beställt nya fönster så kommer våra duktiga montörer till er och demonterar era gamla fönster samt monterar de nya. Allt enligt tidigare fastställd tidplan.

4

Slutkontroll & Kvalitetsförsäkring

När återmonteringen / installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskilt fönster och dörr i en slutbesiktning. Vi kontrollerar att allt ser bra ut och gör en funktionskontroll. Därefter överlämnar vi våra kvalitetsdokument med skötselanvisningar. Efter godkänd slutbesiktning gäller garantin i 5 år.

Fri Rådgivning