Nya fönster

Fönsterbyte är ett omfattande projekt där det krävs stor kunskap och erfarenhet om man vill att resultatet ska bli riktigt bra. Därför är det viktigt att anlita en professionell och erfaren aktör. Då kan vi på AIF hjälpa dig.

Ett fönsterbyte är en bra investering som lönar sig av flera anledningar. Utöver att vackra fönster ökar trivseln och släpper in ljus i rätt mängd, kan du med moderna fönster reducera uppvärmningskostnaderna och få ett bättre inomhusklimat. Detta samtidigt som fastighetens värde ökar.

Dessutom behöver moderna fönster inte lika stort underhåll som gamla fönster, vilket är något som du också sparar på långsiktigt.

Är du osäker på om det behövs nya fönster eller om du ska renovera dina befintliga? Vi på Allt i fönster hjälper dig med fönsterrenovering om detta är ett bättre alternativ.

Vi hjälper dig med fönsterbytet – från måttning till installation

På AIF både säljer och installerar vi trä-, aluminium- och PVC-fönster. Vi samarbetar bara med de bästa leverantörerna på marknaden. Oberoende av hur kunnig du är eller vilken budget du har, så hjälper vi dig från början till slut med ditt val av nya fönster.

Vi hjälper till med hela fönsterbytet – allt från måttagning till färdig installation och erbjuder såväl standard- som specialbeställningar.

Hos oss är allt möjligt. Det är bara dina behov och önskemål som sätter gränserna.

Välkommen!

öppnafönster-alltifönster

Varför byta fönster?

  • Ökar komforten
  • Sänker energikostnaden
  • Gör ditt hem finare
  • Höjer värdet på ditt hus

Vi är med dig från början till slut

1

Rådgivning & Mätning

Oavsett om det gäller renovering av befintliga fönster eller nymontage så gör vi ett platsbesök och går igenom ert fönsterprojekt för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar vårt skräddarsydda förslag till er baserat på era önskemål och aktuella förutsättningar. När allt känns glasklart så lägger ni en order och vi överlämnar en realistisk tidsplan.

3

Leverans & Montering

Om fönsterna skall renoveras så demonteras dessa och transporteras till vår verkstad för renovering & målning. Har ni beställt nya fönster så kommer våra duktiga montörer till er och demonterar era gamla fönster samt monterar de nya. Allt enligt tidigare fastställd tidplan.

4

Slutkontroll & Kvalitetsförsäkring

När återmonteringen / installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskilt fönster och dörr i en slutbesiktning. Vi kontrollerar att allt ser bra ut och gör en funktionskontroll. Därefter överlämnar vi våra kvalitetsdokument med skötselanvisningar. Efter godkänd slutbesiktning gäller garantin i 5 år.

Fri Rådgivning