Om oss

Fönsterrenovering med kvalitet sedan 2001

På Allt i fönster AB har vi renoverat Stockholms fönster med hög kvalité sedan 2001. Sedan dess har vi utfört över 2000 projekt i allt från villor och bostadsrättsföreningar, till kommersiella fastigheter och statliga fastigheter.

Genom åren har vi samlat på oss stor erfarenhet och har djup kunskap om allt som gäller fönster och fönsterrenoveringar. Vår ambition är att alltid tillgodose våra kunder med de bästa lösningarna och att leverera slående resultat varje gång. Därför arbetar vi enligt kvalitetsledningssystem och lämnar alltid 5 års garanti på alla våra utförda arbeten.

Har du ett behov av fönsterrenovering? Kontakta oss på, så hjälper vi er att lyckas med ert fönsterprojekt.

personalen-alltifönster

Vi är med dig från början till slut

1

Rådgivning & Mätning

Oavsett om det gäller renovering av befintliga fönster eller nymontage så gör vi ett platsbesök och går igenom ert fönsterprojekt för att se hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2

Uppföljning & Prisförslag

Vi presenterar vårt skräddarsydda förslag till er baserat på era önskemål och aktuella förutsättningar. När allt känns glasklart så lägger ni en order och vi överlämnar en realistisk tidsplan.

3

Leverans & Montering

Om fönsterna skall renoveras så demonteras dessa och transporteras till vår verkstad för renovering & målning. Har ni beställt nya fönster så kommer våra duktiga montörer till er och demonterar era gamla fönster samt monterar de nya. Allt enligt tidigare fastställd tidplan.

4

Slutkontroll & Kvalitetsförsäkring

När återmonteringen / installationen är klar går vi gemensamt igenom varje enskilt fönster och dörr i en slutbesiktning. Vi kontrollerar att allt ser bra ut och gör en funktionskontroll. Därefter överlämnar vi våra kvalitetsdokument med skötselanvisningar. Efter godkänd slutbesiktning gäller garantin i 5 år.

Fri Rådgivning